“Selluliittia reisissä, mummon bikineissä!” Julia Robertsin uudet lomakuvat tekevät otsikoita

“Nappasiko hän bikinipohjansa mummoltaan?” 💬Mahdollisesti muistat hänet Rachelina sarjassa “Ystävät”, johon kaikki olivat ihastuneet silloin! 🎬🤩 3️⃣0️⃣ julkaisusta on kulunut vuosia ja nyt näyttelijä ei ole enää entisensä! 😬😱 Utelias paparazzi ikuisti hänen bikinivartalonsa ja aiheutti kohun! 😤🤯 Skandaalikuvat – katso artikkeli! 👇

Vuonna 1990 tämä legendaarinen elokuva saapui valkokankaillemme J. Robertsin ja R. Geren tähdittämänä. Ikoninen Hollywood-näyttelijä näytteli Vivieniä ja on vaikea uskoa, että elokuvan ilmestymisestä on kulunut yli 3 vuosikymmentä. On sanomattakin selvää, että kukaan meistä ei enää nuorene ja meidän kaikkien tulisi olla suvaitsevaisia toisten ulkonäön suhteen.

Viime aikoina valokuvaajat ovat ikuistaneet hänet vanhanaikaisissa värikkäissä bikineissä ja aiheuttaneet valtavan kohun verkon käyttäjien keskuudessa. Paljon huomiota kiinnitettiin hänen “vikoihinsa” eli ikään liittyviin muutoksiin, joita hän on kokenut. Hänen reisissään näkyi selluliittia ja hän vaikutti huomattavan pyöreältä.

“Pettymys ei kuulunut suunnitelmiini!”, “Internet riittää tältä päivältä”, “Pretty Woman ei ole sama”, “Anna minun olla näkemättä tätä!”, “Jos ikääntyminen, niin vain tällä tavalla!”, “Mikä huono maku! Hän näyttää pukeutuvan jonkun mummon uimapukuun”, “Etsikää hänelle stylisti!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant