“Ikä on hänelle vain numero!” Näin Susan Sarandon vastasi kritiikkiin, joka koski hänen “ei ikään sopivaa” tyyliään.

7️⃣6️⃣ vuotias Sarandon unohti jälleen ikänsä ja valitsi rohkean asun! 🫣🤭”Joku, pyydän, muistuttakaa häntä hänen iästään”, “Noidat eivät vanhene”!💬 Hän vastaa vihaajille ja saa heidät haluamaan sanansa takaisin! 😏💪 Varaudu yllättymään, kun näet artikkelin! 👇

Hän kuuluu sukupolvemme tunnetuimpiin, menestyneimpiin ja halutuimpiin näyttelijättäriin, joka on rakentanut Hollywoodissa tihkuvan uran henkeäsalpaavilla suorituksillaan ja loistavilla näyttelijänkyvyillään. Moni tuntee hänet Janet Weissinä vuoden 1975 klassikossa “The Rocky Horror Picture Show”.

Esiintymisestään elokuvassa “Thelma ja Louise” hän sai ansaitusti Oscar-ehdokkuuden parhaasta naispääosasta, mutta Oscarin hän sai roolistaan elokuvassa “Dead Man Walking”. Hänen poikkeuksellinen tyylinsä ja kehopositiivisuutensa eivät kuitenkaan koskaan jää keneltäkään huomaamatta.

“Kun ajantajulla on loppu eikä se ole rajallinen, niin kuin se tuntuu nuorena”.

Kun häneltä kysytään, miten hän ylläpitää ajatonta ulkonäköään, hän pitää tärkeänä nauramista, liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota. Hän korosti myös auringonoton välttämisen merkitystä, joka vaikuttaa suuresti hänen ikääntymättömään ulkonäköönsä.

Sarandon kieltäytyy jyrkästi vaikuttamasta negatiivisiin mielipiteisiin ja kulkee sen sijaan omaa polkuaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant