“Ei punaisia huulia, kiharoita ja nuolia!” Tutustutaan Marilyn Monroen henkilökohtaisesta arkistosta löytyviin valokuviin.

Maailma tuntee Monroen punaisista huulista ja vaaleista kiharoista, mutta vain harva on nähnyt hänen “oikean kuvansa”!🚫 Näyttelijättären arkistokuvat olivat vuosikausia piilossa yleisöltä, mutta nyt niitä on mahdollista vilkaista! 🧐😮 Veikkaamme, ettei kukaan teistä ole nähnyt tämän artikkelin harvinaisia otoksia! 👇

Ei ole epäilystäkään siitä, että tuskin kukaan kyseenalaistaa hänen henkilöllisyyttään. Hänen nimensä on M. Monroe ja hän on kaikkien aikojen naiskauneuden ruumiillistuma. Amerikkalainen näyttelijätär oli merkittävä ikonisista rooleistaan elokuvissa “Some Like It Hot”, “The Misfits” ja “Gentlemen Prefer Blondes”.

Hänen uskomattoman lahjakkuutensa, ammattitaitonsa ja karismansa lisäksi myös verraton naisellisuus ja eteerinen viehätysvoima ovat tehneet hänestä yhden sukupolven kysytyimmistä ja halutuimmista näyttelijättäristä. Voidaan sanoa, että hänen upeista vaaleista kiharoistaan ja punaisista huulista tuli hänen tunnusmerkkejään, joita ilman häntä tuskin edes tunnistettaisiin.

Katsotaanpa nyt hänen harvinaisia varastokuviaan, jotka olivat olleet piilossa yleisöltä, ja kun ne pääsivät käsiksi, ne lähtivät heti leviämään ja aiheuttivat raivoa hänen faniensa keskuudessa. Monroe esiintyi ilman meikin häivääkään ja märät hiukset. Sanomattakaan ei voi sanoa, että hän ei näyttänyt yhtään “ikonisen kuvansa” kaltaiselta.

Vaikka jotkut olivat vahvasti pettyneitä, toiset näkivät hänet silti uskomattomana kaunottarena, joka on jättänyt ikuisen jäljen elokuvaan, eikä häntä koskaan unohdeta.

Rating
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant