“Mies löysi rakkauden, nainen löysi rahaa!” Eräs 93-vuotias magnaatti näytti viidennen vaimonsa ja räjäytti verkon ilmaan

9️⃣3️⃣ -vuotias miljardööri näytti kumppaninsa ja nyt kaikki kutsuvat häntä “onnekkaaksi mieheksi”!👌 Tässä on nainen, josta tuli viides vaimo miehelle, jonka omaisuus on1️⃣9️⃣ miljardia dollaria! 💸💰 “Maailma on kääntynyt päälaelleen”, “Raha tekee ihmeitä”!💬 Yritä olla sulkematta silmiäsi hämmennyksestä, kun näet heidän lomakuvansa tässä artikkelissa! 👇

Tämän vanhemman hyvin toimeentulevan miehen ja hänen nuoremman vaimonsa eksklusiiviset hääkuvat ovat pyörineet netissä. Epätyypillinen pariskunta tekee yhä aaltoja sosiaalisessa mediassa, eivätkä ihmiset jätä käyttämättä tilaisuutta “muistuttaa” heitä heidän suuresta ikäerostaan.

Tällä kertaa Murdochin kumppaniksi tuli Elena-niminen nainen. He eivät hukanneet aikaa ja menivät naimisiin laillistamalla suhteensa. Sanomattakaan ei voi sanoa, että ihmisillä on ristiriitaisia mielipiteitä heidän liitostaan. Vaikka jotkut ovat aidosti onnellisia heidän puolestaan, toiset eivät voi olla arvostelematta ja tuomitsematta pariskuntaa.

“Minulla on vakavia epäilyksiä hänen tunteistaan”, “Kuka kertoo hänelle totuuden?”, “Raha tekee ihmiset sokeiksi”, “Maailma on kääntynyt ylösalaisin”, “Mitä tämä kaunotar löysi hänestä?”. Totta kai, rahaa!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant