“Rowan Atkinson: Bean!” Valotetaan näyttelijän yksityiselämää valkokankaiden takana.

Te kaikki muistatte hänet Mr. Beanina, mutta harva tietää mitään varsinaisesta näyttelijästä!🤫 Aika on kulunut ja elokuva-idolimme on vanhentunut tunnistamattomaksi!🤫😵‍💫 Koominen elokuvatähti antoi fanien tutustua lähemmin yksityiselämäänsä! 🫡Katso tästä artikkelista eksklusiiviset kuvat hänen perheestään!👇

Miljoonat ihmiset muistavat tämän näkyvän, mahtavan ja monipuolisen näyttelijän legendaarisesta roolistaan herra Beanina, josta tuli kiistatta hänen läpimurtonsa ja joka nosti hänen uransa uudelle tasolle. Se oli hänen tunnusomainen roolihahmonsa ja edelleen katsojat yhdistävät hänet tähän hahmoon.

Kuitenkin vain harvoilla on aavistustakaan hänen henkilökohtaisesta elämästään: hänen kumppanistaan ja lapsistaan, hänen menneistä kamppailuistaan, polustaan tähteyteen ja nykyisestä elämäntyylistään. Vuonna 1955 syntyneen näyttelijän varhaisvuosia leimasivat vaikeudet ja kompleksit, jotka johtuivat hänen puhevammastaan. Mikään ei kuitenkaan saanut häntä luopumaan unelmastaan.

Atkinson suhtautui intohimoisesti näyttelemiseen, josta lopulta tuli hänen todellinen kutsumuksensa. Hänen uskomaton lahjakkuutensa ja loistava näyttelijäntaitonsa tasoittivat hänelle tietä elokuvateollisuuden suureen maailmaan. Muistutuksena mainittakoon, että hän esitti merkittävimmän roolinsa jo 1990-luvulla, eikä se ole vielä menettänyt ajankohtaisuuttaan.

Niille, jotka eivät tiedä, hänen elokuvallinen menestyksensä ja uransa korkeudet ovat enemmän kuin Mr. Bean. Hänet muistetaan muun muassa Blackadderin ja Johnny Englishin rooleista. Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, monet yksityiskohdat pidetään julkisuudelta salassa. Vuonna 1990 hän meni naimisiin Sunetra Sastryn kanssa, jonka kanssa hän sai kaksi lasta.

Heidän avioliittonsa ei kestänyt pitkään ja jo vuonna 2005 näyttelijä löysi uuden rakkauden näyttelijä Louise Fordin kanssa. Pariskunta sai tyttären vuonna 2017 ja ovat edelleen yhdessä. Usko tai älä, mutta heidän välillään on suuri ikäero (26 vuotta), mutta se ei ole estänyt heitä löytämästä onnea yhdessä.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Theatre Weekly (@theatre_weekly)

Vuodet ovat kuluneet ja Atkinson ei näytä läheskään samalta. Jotkut ovat sitä mieltä, että hän on vanhentunut tunnistamattomaksi ja herra Bean ei ole enää entisensä. Hänen karismansa ja monipuolisuutensa kuitenkin erottavat hänet aina muista.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant