Puolisot antoivat vanhalle asunnolleen hämmästyttävän muodonmuutoksen ja räjäyttivät verkon lopullisilla tuloksilla

Mieheni ja minä olimme kyllästyneitä “silmätikkuna” olevaan asuntoon, joten oli aika antaa sille toinen mahdollisuus! 🤫😉Matalilla tuloilla mutta suurella motivaatiolla muutimme sen tunnistamattomaksi! 😮💪 Kukaan ei uskonut meidän onnistuvan, mutta ylitimme jopa heidän odotuksensa! 👏🤩Varaudu yllättymään, kun näet tämän artikkelin “jälkeen”-kuvat! 👇

Tämän päivän artikkelin sankarit suunnittelivat tämän asunnon oston jälkeen täysremontin tekemistä, mutta heidän pienet tulonsa ja rajallinen budjetti antoivat heille mahdollisuuden antaa raikkaamman ilmeen vain sisustukselle. Heidän tulevassa sisustuksessaan päätettiin yhdistää scandia ja klassikoita.

Seinät jätettiin alkuperäiseen muotoonsa, mutta lattia maalattiin valkoiseksi. Etuovi vaihdettiin uuteen. Sisäänkäynnin oikealle puolelle omistajat sijoittivat budjettihuonekalut, ja niitä vastapäätä ripustettiin puukehyksellinen peili.

Keittiöön ei kuitenkaan tehty merkittäviä muutoksia. Paljaat tiilimuuraukset ja lattia jätettiin. He myös korvasivat sarjan julkisivut uusilla. Ruokailutilaa muutettiin paljon – ruokapöytä ja tuolit vaihdettiin.

Vanha parketti jätettiin, vaikka se piti kunnostaa ja maalata vaaleaksi. Ja seinät päällystettiin maalattavilla tapeteilla, jotta ne voitaisiin milloin tahansa maalata minkä tahansa muun värisiksi. Olohuone pysyi suurin piirtein samana: siellä on pehmeä ryhmä, jossa on tv-alue ja työtila ikkunan vieressä.

Makuuhuone oli melko pieni, ja vihreä väri ilmeisesti hallitsi täällä. Huoneen väripaletti vaihtui välittömästi. Vaaleat ja neutraalit värit yhdistyvät nyt luonnonmateriaaleihin. Suuri puinen sänky löysi paikkansa keskeltä, ja huoneesta pääsee parvekkeelle.

Aiemmin sen kunto jätti toivomisen varaa. Niinpä se on päivitetty kokonaan. He järjestivät virkistysalueen, jossa on takorautakalusteita, jotka tekevät ilmapiiristä entistäkin erikoisemman.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant