“Diagnosoimattomasta lukihäiriöstä ja hiljaisista taisteluista!” Henry Winkler avautuu traumaattisesta lapsuudestaan ja komplekseista

Perhe kutsui sitä “tyhmäksi koiraksi”, mutta siitä kasvoi legenda! 😮💪Monet muistavat hänet Fonziena Happy Days -sarjassa, mutta harva tietää, millaisen tien hän on kulkenut! 🧐😱 Winkler kertoo avoimesti haastavista alkuvuosistaan ja epävarmuudestaan! 🤫💔Sen tarkemmin – katso artikkeli! 👇

Monet katsojat muistavat hänet yhä Happy Days -sarjan Fonziena, mutta eivät vieläkään tiedä, mitä kaikkea puhumatonta legendaarisen tähden lapsuudesta ja polusta tähteyteen on jäänyt kertomatta. Harva tietää, että hän syntyi maahanmuuttajavanhemmille.

Yllätyt varmasti, kun kuulet, että hänen vanhemmillaan oli tapana kutsua häntä “tyhmäksi koiraksi”, joka oli laiska eikä osannut opiskella kunnolla. Koko juttu on, että hänellä oli diagnosoimaton lukihäiriö. Tämä ei kuitenkaan estänyt häntä tavoittelemasta kunnollista koulutusta ja elämäntavoitteitaan.

Hän esitteli lahjakkuutensa ensimmäisen kerran improvisoidussa Shakespeare-monologissa, joka merkitsi hänen ensimmäistä menestystään. Jopa Fonzie-roolinsa aikana dysleksian jäljet vaikuttivat häneen edelleen.

Winkler pitää dysleksiaa “hiljaisena taisteluna”, joka on vaikuttanut hänen elämänlaatuunsa. Hänellä oli muistamisen ja lukemisen kanssa vaikeuksia, jotka eivät jääneet huomaamatta myöskään kuvauspaikalla. Henry ei osannut opetella käsikirjoitusta kunnolla ulkoa.

Hänen lahjakkuutensa oli kuitenkin niin suuri ja päättäväisyytensä niin suuri, että hän onnistui vakiinnuttamaan asemansa yhtenä amerikkalaisen elokuvan korkeimmista ja vaikutusvaltaisimmista tähdistä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant