”Sally Field: Sally Field: Ruudun takana!” Tässä on kaikki, mitä Oscar-palkitusta amerikkalaisnäyttelijästä on syytä tietää.

Kaikki sanoivat: ”Et ole tarpeeksi kaunis näyttelemiseen”, joten hän kasvoi ja hänestä tuli ikoninen näyttelijä! 😏👌 Hän on tunnettu rooleistaan elokuvissa ”Paikkoja sydämessä” ja ”Norma Rae”, jotka toivat hänelle kaksi Oscaria! 🎬💥 Valaisemme tässä artikkelissa Fieldin tien tähteyteen ja yksityiselämän puhumattomia kohtia! 👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa Sally Fieldin henkilöllisyyttä. Hänen debyyttiroolinsa näyttelemisessä oli elokuvassa ”Gidget”, jossa hän näytteli loistavasti sisar Berrilleä. Hänen uransa on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Hänen roolinsa elokuvissa ”Norma Rae” ja ”Paikkoja sydämessä” toivat hänelle kaksi Oscaria.

Sally on myös merkittävä esiintymisensä ”Sybillissä”, ”ER:ssä” ja ”Brothers and Sistersissä”, joista hän sai enemmän mainetta ja tunnustusta. Hän on siirtynyt sujuvasti tv-tähdestä arvostetuksi näyttelijäksi, mikä johtuu hänen sitkeydestään, suuresta lahjakkuudestaan ja päättäväisyydestään.

Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hän on ollut naimisissa kahdesti. Hänen ensimmäinen aviomiehensä oli Steven Craig, ja heidän avioliittonsa kesti vuodesta 1968 vuoteen 1973. Sally sai hänen kanssaan kaksi poikaa – Peterin ja Elin. Alan Greismanista tuli hänen toinen aviomiehensä ja he olivat yhdessä vuoteen 1994 asti.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant