”Kuka muistuttaa häntä hänen iästään?” Cher menee treffeille nuoren poikaystävänsä kanssa ja kipinöi reaktiota

Cher jakaa intiimejä hetkiä poikaystävänsä kanssa eikä muista, kuinka vanha hän on! 🤤❤️‍🔥 Mies, joka varasti poplegendan sydämen, on 4️⃣0️⃣ vuotta häntä nuorempi, voitko uskoa? 😳😵 Paparazzit bongasivat parin romanttisilla treffeillä ja aiheuttivat raivon fanien keskuudessa! 🤫🧐Puheena olevat kuvat – katso artikkeli! 👇

Maailmankuulu, menestynyt ja legendaarinen poplaulaja ei lakkaa olemasta valokeilassa. Musiikkiuran tihkuvan uran lisäksi hänen yksityiselämänsä herättää yleistä kiinnostusta. Se, että ikoninen artisti ”mieluiten” seurustelee paljon nuorempien miesten kanssa, on tehnyt hänestä yhden puhutuimmista julkkiksista.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, Cher seurustelee tällä hetkellä musiikkijohtaja Alexander Edwardsin kanssa, jolla on yhteinen poika Amber Rosen kanssa. Vuonna 2022 pariskunta saatiin ensimmäisen kerran kiinni kädestä pitäen, ja he ovat siitä lähtien olleet erottamattomat. Se, mistä ihmiset eivät pidä heissä, on heidän suuri ikäeronsa – 40 vuotta.

”Nainen löysi rakkauden, mies löysi rahaa!”, ”Maailma kääntyi ylösalaisin”, ”Internet riittää tältä päivältä”, ”He näyttävät enemmän äidiltä ja pojalta, eivät rakastavaisilta”, ”Joku, muistuttakaa häntä iästään!”, ”Jos olet aikuinen ja vielä sinkku. Älä sitten ole huolissasi. Tuleva kumppanisi ei ole vielä syntynyt”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant