”Kissanainen silloin ja nyt!” Tältä Jocelyn Wildenstein näytti ennen plastiikkakirurgista katastrofia…

Ihmiset tuntevat hänet Catwomanina, mutta vain harvat ovat nähneet hänet ennen muodonmuutosta! 🧐🤫 Tämän ovat lukemattomat kauneusleikkaukset tehneet Jocelyn Wildensteinille! 😲😬 Enkelimäinen kaunotar silloin, hirviömäinen olento nyt! 😱🤮 Pidätä hengitystäsi ennen kuin näet hänen arkistokuvansa tässä artikkelissa! 👇

Aina kun kuulemme ”kissanainen”, mieleemme tulee ensimmäisenä viehättävän näköinen ja viehättävä sarjakuva- tai elokuvahahmo. Tämän päivän artikkelissa on kuitenkin kyse naisesta, joka on saanut myös tuon lempinimen. Tässä on Jocelyn Wildenstein, joka on syntynyt vuonna 1940 Sveitsissä.

Jocelynilla oli onni kohdata menestyvä mies, joka työskenteli elokuva-alalla. Pian mies esitteli hänet useille kyseisen alan kuuluisille henkilöille, ja hän uskaltautui itse glitterin ja glamourin maailmaan. Eräässä vaiheessa hän halusi muuttaa jotain ulkonäössään.

Kaikki alkoi tavallisista hammasraudoista, jotka merkitsivät hänen uskomattoman muodonmuutoksensa alkua, Hän kävi läpi suuren määrän muovisia toimenpiteitä ja pian hänestä tuli pysäyttämätön, minkä seurauksena Jocelynistä tuli täysin tunnistamaton.

Myöhemmin hän yritti korjata kaiken, mutta se oli jo mahdotonta. Nyt, näin monen vuoden jälkeen, hän myöntää olleensa tyhmä, kun on pilannut ulkonäkönsä peruuttamattomasti. Kun hänen vanhoja arkistokuviaan jaettiin, ne eivät jättäneet ketään välinpitämättömäksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant