”Pitt ei voi edes seistä hänen vieressään!” Angelina Jolie esitteli uuden poikaystävänsä ja vahvisti huhut

Samalla kun koko maailma puhuu Pittin uudesta tyttöystävästä, Jolie aloittaa uuden romanssin! 💌😉”Maleficent”-tähden uskotaan seurustelevan August Diehlin kanssa, mikä yllätys! 😲🤫Näytä heidän eksklusiiviset yhteiskuvansa – katso artikkeli! 👇

Vaikka siitä on jo vuosia, kun Hollywoodin legendaarisin pariskunta ei ole enää yhdessä, heidän elämänsä on edelleen valokeilassa. Samalla kun Jolien uskotaan olevan kiireinen heidän kuuden lapsensa kasvattamisessa, mies on löytänyt uuden rakkauden ja hänellä on suuria suunnitelmia hänen kanssaan tulevaisuudessa.

Herra ja rouva Smith -näyttelijä tapailee Ines-nimistä korukauppiasta ja heidän uskotaan tekevän asioita kuin normaalit rakastavaiset. Heidän ystävänsä kertovat, että heidän suhteensa on kehittymässä varsin nopeasti. Ja aivan hiljattain huhut ovat levinneet Jolien uudesta romanssista ja tuosta onnekkaasta tuli August Diehl.

Hän on merkittävä rooleistaan elokuvissa ”Salt”, ”A Hidden Life”, ”Rakkautta ajatuksissa” ja monissa muissa hienoissa elokuvissa. Suuri uutinen heidän suhteestaan räjäytti verkon.

”Kävelevä karisma! Yksi parhaista näyttelijöistä, jotka olen koskaan tuntenut”, ‘Pitt ei voi edes seistä hänen rinnallaan, ei epäilystäkään!’, ‘Mikä mahtava uutinen!’, ‘Riittää jo internet tältä päivältä…’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant