“Kuka varasti Lundgrenin sydämen?” Siitä, miltä amerikkalaisen näyttelijän vaimo näyttää, tuli kiivaan keskustelunaihe

Dolph Lundgren näytti nuoren vaimonsa, ja kaikki luulivat häntä hänen tyttärentyttärensä kanssa! 🧐😮6️⃣5️⃣-vuotias amerikkalaisnäyttelijä on naimisissa, usko tai älä, 2️⃣7️⃣-vuotiaan tytön kanssa! 😱😬Kaikki miehet kadehtivat häntä ja siihen on oikeasti syynsä! 🤤❤️‍🔥What tämä nuori kaunotar löysi hänestä? 🤔Katso hänen kuvansa tästä artikkelista! 👇

Yksi tunnetuimmista, menestyneimmistä ja ansioituneimmista amerikkalaisista näyttelijöistä on kiistatta Dolph Lundgren. Hän on saavuttanut uskomattomia urakorkeuksia ja yleistä tunnustusta suuren lahjakkuutensa, ahkeruutensa ja karismansa ansiosta jättäen ikuisen jäljen elokuva-alalle.

Lundgrenin yksityiselämä herättää kiinnostusta myös miljoonissa hänen faneissaan. Mielenkiintoista kyllä, näyttelijä löysi rakkauden paljon nuorempaan tyttöön, 27-vuotiaaseen Emmaan. Vuonna 2020 pari meni kihloihin ja he ovat hiljattain perustaneet virallisesti perheen. Ikoninen elokuvatähti ei lakkaa väittämästä, että hän on löytänyt todellisen onnen Emman kanssa.

Kohua herättää se, että tyttö on häntä noin 40 vuotta nuorempi. Vaikka näyttelijän kannattajat ovat iloisia nähdessään hänet onnellisena, muiden mielestä on “naurettavaa” ja jopa “mahdotonta hyväksyä”, että 65-vuotias mies on naimisissa 27-vuotiaan tytön kanssa. Emma on muuten kuntovalmentaja.

“Mitä hän löysi hänestä?”, “Hän sopisi hänelle lapsenlapseksi”, “Hän on täällä rahan takia, eikä kukaan voi todistaa minulle päinvastaista”, “Kateus hiljaa!”, “Lundgren ei näytä 65-vuotiaalta!”. Hänellä on yhä unelmafysiikka!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant