”Roikkuva iho, ei kimmoisuutta!” Tämän ikä ja vuodet ovat tehneet Hollywood-legenda Tom Cruiselle…

Silloin 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s tytöt olivat hulluna Cruiseen ja kutsuivat häntä kuumimmaksi mieheksi, joka on koskaan ilmestynyt ruudulle! 🤭💘 Vuosia on kulunut ja ne, jotka olivat rakastuneita Top Gun -tähteen, tuskin tunnistavat häntä enää! 😬🤨 Entinen sydäntenmurskaaja bongattiin paidattomana ja kuvat voit katsoa tästä artikkelista! 👇

Kukaan ei varmasti kiellä, että Tom Cruise kuului aikoinaan halutuimpiin ja kysytyimpiin Hollywood-elokuvatähtiin, joita tituleerattiin ”seksisymboleiksi”, joita kohtaan yksikään tyttö tai nainen ei voinut jäädä välinpitämättömäksi. Aika on kulunut ja se on jo vaatinut veronsa myös machosta.

Nyt, 61-vuotiaana, Cruise varastaa yhä paikan ajattomalla vetovoimallaan. Verrattuna muihin ikäisiinsä elokuvatähtiin hän on epäilemättä säilynyt täydellisesti ja voi edelleen olla ”unelmamies” ympärillä oleville tytöille. Hän noudattaa treeniohjelmaa ja treenaa kuusi kertaa viikossa. Kuinka kiitettävää!

Kuitenkin vasta utelias paparazzi sai hänet kiinni ilman paitaa vedessä. Hänen faniensa ja kannattajiensa oli jopa katsottava kahdesti varmistaakseen, että se oli todella hän vai ei. On syytä mainita, että hänen fyysinen kuntonsa on aina ollut hänen prioriteettinsa ei ole mitään sanottavaa.

Tämä sisältää painoharjoittelua, toiminnallisia harjoituksia, sydänharjoittelua, kuten pyöräilyä ja patikointia. Hän noudattaa myös vähäkalorista ruokavaliota ja painottaa vähärasvaisia proteiineja, kalaa, munia ja vihanneksia. Hän ei pidä ikäänsä esteenä tai esteenä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant