”Kutsuiko joku pommiuutisen?” Bella Hadidin uudet lomakuvat tekevät otsikoita

Ihmiset kutsuvat Bella Hadidia ”maailman kauneimmaksi naiseksi” ja tässä on syy miksi 😉🤌Jopa Jolie ja Kendall eivät voi seistä hänen vieressään! 🔥Paparazzi kuvasi salaa supermallia pikkuruisissa bikineissä ja sai sydämet sykkimään nopeammin! 👙🤤 Kuinka epäreilua onkaan näyttää näin hyvältä! 🤭Exklusiiviset kuvat – katso artikkeli! 👇

Ihmisten mielipiteet Bella Hadidista vaihtelevat suuresti. Jotkut pitävät häntä planeettamme kauneimpana tyttönä, joka on jopa ohittanut Jolien, Kendallin ja Campbellin. Toinen ihmisryhmä ei näe hänessä mitään viehättävää. Yksi asia on kuitenkin selvä: makutottumukset eroavat toisistaan, eikä aivan kaikkia voi miellyttää.

Nykyään valokuvaajat eivät ole jättäneet käyttämättä tilaisuuttaan vangita 27-vuotiasta kiitotieikonia, kun hän oli lomalla. Hadidilla oli yllään mustat bikinit, jotka paljastivat suurimman osan hänen vartalostaan ja jättivät vain vähän tilaa mielikuvitukselle. Vaikka jotkut ihailivat häntä aidosti kutsuen sitä ”unelmavartaloksi”, toiset pitivät häntä aivan tavallisena tyttönä, jolla on rahaa ja joka on käynyt läpi lukemattomia kauneusleikkauksia.

”Hänestä välittyy jumalattaren vibat”, ”On mahdotonta irrottaa silmiämme tästä kaunottaresta!”, ”Geeniä vai kauneusleikkauksia?”, ”Hänen kaltaisiaan on miljoonia. Miksi niin monet ihmiset ihailevat häntä?”, ‘Täydellinen päästä varpaisiin’, ‘Kutsuiko kukaan ikoniksi?’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant