”Johnny ja Baby: Kulissien takana!” Valotetaan totuutta Patrick Swayzen ja Jennifer Greyn suhteen takana…

Grey rikkoo vihdoin hiljaisuuden ja ”vuodattaa teetä” suhteestaan Swayzeen! 😱🤫 Hän puhuu avoimesti heidän salaisesta suhteestaan ”Dirty Dancingin” aikana ja tämä on jotain, mitä kaikki eivät ole valmiita kuulemaan! 🫢😲 Amerikkalaisnäyttelijä on muuten juuri täyttänyt 6️⃣4️⃣, joten onnitellaan yhdessä! 🎉😚 Lue kaikki tästä artikkelista! 👇

Se oli vuonna 1987, kun maailmaan levisi klassikko ”Dirty Dancing”. Sanomattakin on sanomattakin selvää, etteivät ohjaajat tai näyttelijät osanneet odottaa, että sillä olisi ollut näin suuri kulttuurivaikutus ja menestys. Legendaarinen elokuva nosti J. Greyn ja P. Swayzen urat uudelle tasolle tehden heistä todellisia elokuvalegendoja.

Harva tietää, että ennen Greytä jopa S. Jessica Parker ja Sh. Stone yrittivät esittää Babyta, kun taas V. Kilmer oli se, jonka alun perin kerrottiin rukoilevan Johnnya. Ennen ikonisia roolejaan he olivat tehneet yhteistyötä ennenkin, eikä Grey ole kertaakaan maininnut huumoristaan.

”Patrick teki jatkuvasti käytännön piloja itselleni ja muille ihmisille. En kestänyt sitä, vaikka kaikki oli hyvällä huumorilla”.

Kaikki kuitenkin muuttui heidän esiintymisensä jälkeen elokuvassa ”Dirty Dancing”. Myöhemmin Patrickista puhuessaan näyttelijä ei jättänyt käyttämättä tilaisuutta kuvailla häntä todella suojelevaksi, vahvaksi ja työhönsä sitoutuneeksi ihmiseksi. He pyysivät usein anteeksi toisiltaan ja molemmat pystyivät tekemään kompromissin.

Elokuvan budjetti oli 6 miljoonaa dollaria, kun se tuotti 214 miljoonaa dollaria ja oli suuri menestys.

”Patrickia ei voi koskaan korvata kukaan. Tulemme aina arvostamaan hänen muistojaan ja työskentelemään luodaksemme niistä jotain tuoretta ja ainutlaatuista”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant