Kukaan ei miettinyt tätä äärimmäisen kapeaa taloa, mutta se, miltä se näytti sisältä, räjäytti verkon.

Kuka arkkitehti rakensi tämän talon ja kuka täällä asuu? 🧐🤔 Ennen kapeimpaan taloon astumista kenelläkään ei ollut aavistustakaan, että se näytti sisältä niin upealta! 😍👏 Katso sen sisätilat tästä artikkelista! 👇👇👇

 Chicagosta on viime aikoina löytynyt yksi äärimmäisen erikoinen ja kapea talo. Heti kun tätä taloa katsoo, heräävät heti sellaiset kysymykset kuin “Kuka tämän rakensi?” ja “Kuka täällä voi asua?”.

Koko juttu on se, että pieni alue jäi myyntiin. Eräs paikallisen arkkitehtuuritoimiston työntekijä osti tämän ja teki siitä tällaisen erikoisen asuinpaikan. Kaikkia stereotypioita rikkoen mies päätti, että jopa näin kapea alue voi muuttua unelmapaikaksi.

Hän onnistui rakentamaan kaksikerroksisen talon, jossa oli kellari ja joka oli kolmion muotoinen. Puuhuonekalut ja hieno muotoilu tekivät siitä unelmien asuinpaikan. Sen minimalistinen muotoilu ja moderni sisustus eivät jää keneltäkään huomaamatta.

Rating
( 2 assessment, average 3 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant