”Jalat kuin tulitikkuja!” Tämä on Clooneyn vastaus vaimonsa ulkonäköä kohtaan esitettyyn kritiikkiin.

Ihmiset neuvoivat Amalia olemaan käyttämättä enää miniä kutsuen hänen jalkojaan ”rumiksi”!🤬 Näyttelijän vaimo esiintyi hameessa ja kaikki puhuvat hänen vartalostaan! 💪🫂Katso, miten mies reagoi tässä artikkelissa! 👇

On kiistatonta, että he kuuluvat showbisneksen kestävimpiin pariskuntiin. Niille, jotka eivät vielä tiedä, Amal on lahjakas ja erittäin taitava brittiläinen asianajaja.

Paitsi Amalin korostunut naisellisuus ja maanpäällinen viehätysvoima, myös hänen älykkyytensä ja karismansa ovat vaikuttaneet osaltaan siihen, että George tuntee häntä kohtaan. Hän ei yksinkertaisesti voinut pysyä välinpitämättömänä Amalin eleganssia ja viehättävyyttä kohtaan, jotka häikäisevät aivan kaikkia ympärillä olevia.

Muistutuksena, useimmat katsojat muistavat Clooneyn roolistaan elokuvissa ”O Brother” ja ”Where Art Thou”. Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, ei ole enää salaisuus, että hänen sydämensä kuuluu vain yhdelle naiselle.

Siitä huolimatta naisen ulkonäkö aiheuttaa usein kohua, joka johtaa ristiriitaisiin reaktioihin. Vaikka ELLE-lehti jakoi artikkelin otsikolla ”54 Moments Amal Cooney Looked Absolutely Gorgeous” (54 hetkeä, jolloin Amal Cooney näytti ehdottoman upealta), jotkut ihmiset ovat aivan eri mieltä kutsuen hänen jalkojaan ”rumiksi” ja ”liian ohuiksi kuin tulitikkuja”.

Clooney kuvailee vaimoaan näin: ”Hän on upea ja hänellä on loistava tyylitaju – ei ole mitään stylistiä tai mitään, hän vain tulee ulos tuollaisena ja näyttää upealta. Ja hän tekee sen samalla, kun hänellä on 11 tapausta menossa – kirjaimellisesti. Hän on siis uskomaton nainen”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant