”Vanha rakkaus ei ruostu!” Uusia eksklusiivisia kuvia Tom Hanksista ja hänen vaimostaan on ilmestynyt verkkoon

Jos on niitä, jotka eivät vieläkään usko tosirakkauteen, tämä artikkeli on teille! 😉🫵 Jo vuonna 1️⃣9️⃣8️⃣8️⃣ Hanks meni naimisiin Ritan kanssa, jonka kanssa hän on edelleen erottamaton! 😮😍Näyttelijä on jakanut intiimejä kuvia vaimonsa kanssa ja sulattanut kaikkien sydämet! 🫠💘 Katso romanttiset tilannekuvat tästä artikkelista! 👇

Tuoreessa päivityksessään sosiaalisessa mediassa T. Hanks on huomauttanut, että hänen vaimonsa Rita Wilson ja hän ovat olleet yhdessä jo 36 vuotta tehden yhdestä alan kestävimmistä ja pitkäikäisimmistä pariskunnista. Vuosipäivänään he jakoivat intiimin kuvan jahdilla ja ilahduttivat kaikkia fanejaan.

He ovat myös jakaneet sydäntälämmittäviä kuvia eri paikoista ja osoittaneet, että kahden välinen intohimo ja lämpö voivat kestää vielä noin neljän vuosikymmenen yhdessäolon jälkeenkin.

Puolisot vaikuttivat viimeisimmässä sosiaalisen median postauksessaan täysin aidoilta – ilman filttereitä, glamouria ja luotuja kuvatekstejä. He todistavat, että rakkaus on todella olemassa ja ihmisten yksinkertaisesti pitäisi taistella toistensa puolesta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant