“Rasvarullat, selluliitti ja appelsiininkuori iho!” Ashley Graham vastasi kritiikkiin ja näytti bikinivartalonsa

9️⃣0️⃣-kiloinen malli näytti itsensä bikineissä, ja tätä eivät kaikki ole valmiita näkemään! 😱🤮 “Kyllä, painan 90 kiloa, mutta saan kenet tahansa miehen, jonka haluan!” 😉 Hän puki päälleen pikkuruisen kaksiosaisen uimapuvun eikä jättänyt mielikuvitukselle sijaa! ❤️‍🔥🤤Katso pluskokoisen mallin mausteiset kuvat tästä artikkelista! 👇

Tämän suositun plus-kokomallin nimi tunnetaan kaikkialla maailmassa. Hän on Ashley Graham ja hän omaksuu kehopositiivisuuden. Hän on yksi niistä harvoista, jotka aloittivat uuden aikakauden mallintamisessa ja todistivat, että vartalonmuodot eivät ratkaise mitään. Hän on vakuuttunut siitä, että myös plus-kokoisilla ihmisillä pitäisi olla paikkansa muodissa.

Viime aikoina hän on vastannut kritiikkiin ja näyttäytynyt paljastavissa bikineissä, jotka korostivat hänen vartaloaan. Malli vakuuttaa, että vaikka hän painaa 90 kiloa, hän voi helposti varastaa kenen tahansa komean miehen sydämen, ja siinä on itse asiassa jotain perää.

“Kutsuiko joku ikoniksi?”, “Ei nainen, vaan jumalatar!”, “Miten voin irrottaa katseeni tästä hottiksesta?”, “Hänen miehensä on varmaan planeettamme onnekkain mies!”, “Nuorilla ja laihoillakaan tytöillä ei ole näin paljon itsevarmuutta”.

“Miksi niin monet ihmiset pitävät häntä viehättävänä? Pelkkää läskiä ja selluliittia!”, “En näe tässä mitään kaunista”, “Internet riittää tältä päivältä!”, “On aika ryhdistäytyä ja laihduttaa!”.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant