“Kuten isä, niin poika!” Se, miltä Alain Delonin perillinen näyttää, ansaitsee erityistä huomiota.

Osoitteessa 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s hän sai miljoonat sydämet sykkimään nopeammin, ja nyt on hänen poikansa vuoro! 😮😍 Yksi maailman viehättävimmistä miehistä näytti poikansa ja tytöt eivät voi olla rakastumatta häneen! 💘😉People kutsuvat häntä “kreikkalaiseksi jumalaksi!” Ja siihen on syynsä! 🤫Alain-Fabianista on tullut isänsä minikopio, jonka viimeisimmät kuvat näet tässä artikkelissa! 👇

Aikoinaan yksi legendaarisimmista, korkeimmalle kohoavista ja maailmankuuluista näyttelijöistä väitti, että hän näkee järkeä kolmessa asiassa – työssä, typeryydessä ja lapsissa. Ranskalaisen elokuva-alan ikonilla on kolme perillistä, joista nuorin on juuri täyttänyt 29 vuotta. Sanomalla, että Alain-Fabian on perinyt parhaat geenit isältään, ei voi sanoa mitään.

Poika on jo kasvanut aikuiseksi ja tullut tarpeeksi kypsäksi viettelemään tyttöjä ja naisia ympäri maailmaa. Ei ole mitään sanottavaa sanoa, että hänestä on tullut miniversio tunnetusta näyttelijästään. Hänen äskettäinen kuvauksensa aiheutti kohua, josta tuli kiivaiden keskustelujen aihe.

“Mitkä uskomattomat geenit!”, “Vaikka hän olisi kuinka komea, hänen isällään ei ole vertaa!”, “Hänen pitäisi olla kiitollinen isälleen ihanista geeneistään!”, “Isänsä hiilikopio!”, “Naimisissa olevat naiset eivät saa nähdä häntä!”.

Rating
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant