“Hän on vanhentunut arvokkaasti ja arvokkaasti!” Tältä Sophia Loren näyttää ja elää 60 vuotta uransa huipun jälkeen.

Silloin 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s miehet olivat hulluna häneen! 💯Believe it or not, hän on jo lähestynyt hänen 9️⃣0️⃣! 😱🧐Fanit tuskin tunnistivat näyttelijää lukemattomien ryppyjen ja paksukehyksisten silmälasien kanssa! 🤔 Hänen tuoreimmat kuvansa – katso artikkeli! 👇

S. Lorenin merkittävää panosta ja suurta uranousua voi tuskin yliarvioida. Yhtenä ikonisimmista ja vaikutusvaltaisimmista naisista, jotka ovat koskaan esiintyneet valkokankaillamme, hänestä tuli Italian ykkösjulkkis uskomattoman lahjakkuutensa, karismansa ja poikkeuksellisen naisellisuutensa ansiosta.

Vuosia on kuitenkin kulunut, ja hän esiintyy harvoin valokeilassa. Noin kuusi vuosikymmentä on kulunut hänen tihkuvan näyttelijänuransa huipusta, ja on sanomattakin selvää, että näkyvä elokuvatähti on kehittynyt tunnistamattomaksi. Nuoresta kaunottaresta on tullut eläkeläinen, jolla on silmälasit, ryppyjä ja tärisevät kädet.

Viime aikoina kameroiden linssit ovat ikuistaneet elokuvajätin ravintolassa valkoisessa smokissa. Asu korosti täydellisesti hänen huoliteltua vartaloaan ja antoi hänen kuvaansa entistä enemmän charmia ja eleganssia. Vaikka hän oli vanha ja heikentynyt, hän vaikutti edelleen innostuneelta, karismaattiselta ja täysin mukana keskustelussa.

“Ikääntyminen kuuluu myös ikonille!”, “Kateus hiljaa!”. Kaukana ei jokainen 89-vuotias nainen näytä näin hyvältä”, “Aika ei säästä ketään”, “Ikääntyminen armollisesti näyttää tältä!”, “Kauanko olen nukkunut?”, “Hän pysyy aina tyylin ikonina”, “Edelleen vaivattoman upea vielä 89-vuotiaana”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant