”Lihava ja kalju!” Tältä Michael Jacksonin lasten äiti näyttää nykyisin

Jackson oli hulluna rakastunut Lisa Marieen, jonka kanssa hän lopulta meni naimisiin osoitteessa 1️⃣9️⃣9️⃣4️⃣! 🫠💘Howiety, hän kuitenkin särki popin kuninkaan sydämen eroamalla hänestä kahden vuoden avioliiton jälkeen! 💔🥺Ja vaikka Jacksonilla ja Lisalla ei ollut lapsia, muusikko toivotti tervetulleeksi kolme lasta Debbie Rowen kanssa! 🫢🧐 Katso tästä artikkelista, miltä Michaelin lasten äiti näyttää nyt! 👇

Musiikin suuressa maailmassa tihkuvan uransa lisäksi Michael Jackson, jota ansaitusti tituleerataan Popin kuninkaaksi, on herättänyt yleistä kiinnostusta myös yksityiselämässään. Yleisesti uskotaan, että legendaarisen muusikon suurin rakkaus oli Lisa, jonka hän nai vuonna 1994.

Nainen kuitenkin särki miehen sydämen ja haki avioeroa vain kaksi vuotta avioliiton jälkeen. Puolisoilla ei ollut yhteisiä lapsia. Vuonna 1996 Jackson meni naimisiin tavallisen kätilön kanssa, joka myöhemmin myönsi, ettei hänen avioliittonsa legendaarisen artistin kanssa perustunut rakkauteen.

Debbie Rowen kanssa hän sai kolme ihastuttavaa lasta, jotka ovat jo aikuisia. Tulevan parin tiet risteytyivät ensimmäisen kerran sairaalassa. Tuolloin Debbie oli ihotautilääkärin assistentti. Kävi ilmi, että Lisa vastusti jyrkästi lasten hankkimista Jacksonin kanssa, ja Debbie oli se, joka tarjosi hänelle apuaan.

Kuvittele lasten yllätys ja pettymys, kun heidän äitinsä pyysi vuonna 2001 tuomaria riistämään häneltä vanhempainoikeudet. Debbien kerrottiin kamppailevan syövän kanssa, ja nyt hän vaikuttaa täysin kaljupäiseltä ja ylipainoiselta. Sisäpiiriläiset väittävät, että hän käy satunnaisesti tapaamassa lapsiaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant