Isäni jätti minulle asunnon, jonka seinät olivat kolhiintuneet ja lattiat lahonneet, ja muutin sen unelmieni asuinpaikaksi.

Kaikki nauroivat minulle, kun näytin isältäni perimääni asuntoa! 😂🥱Väki neuvoi minua myymään sen, mutta minulla oli muita suunnitelmia!🤭😏 Kukaan ei uskonut, että voisin tehdä tästä “silmätikusta” yhtään paremman näköisen, mutta lopputuloksesta tuli uskomaton, jonka voitte nähdä tässä artikkelissa! 👇

Tämän päivän artikkelin sankaritar on nuori ja kunnianhimoinen nainen, joka työskentelee huonekalusuunnittelijana. Hän on perinyt tämän asunnon isältään, joka työskenteli arkkitehtina koko ikänsä.

Vaikka hänen isänsä oli tekemässä remonttia, nainen päätti suunnitella olemassa olevat tilat täysin uudelleen ja antaa asunnolle toisen mahdollisuuden. Päätettiin palkata sisustussuunnittelija.

He aloittivat remonttiprosessin täydellisellä uudelleensuunnittelulla. He lisäsivät olohuoneeseen pitkän käytävän, ja keittiön sisäänkäyntiä siirrettiin. Lattiapinnoitteena on puuta jäljittelevät laatat. Vaikka tila on ahdas, suunnittelija uskalsi silti maalata seinät ei tyypilliseen vaaleaan sävyyn, vaan päinvastoin – seinät ja katto maalattiin runsaan vihreällä värillä.

Sisäänkäynnin oikealla puolella on banquette, jossa on kenkäteline ja avoin ripustin päällysvaatteille. Tänne sijoitettiin sisäänrakennettu säilytyskaappi, jossa on tarjotin kissalle.

Olohuoneen lattialle laitettiin sillipuu-parketti, ja seinät ja katto maalattiin vaalealla sävyllä. Siellä on lumivalkoinen hyllystö, ja huoneen keskellä on pehmeä ryhmä, jossa on tv-alue. Lähempänä ikkunaa oli ruokailuryhmä, jossa oli antiikkituoleja.

Koska asunnossa on kaasua, keittiön ja olohuoneen väliin asennettiin täysimittainen oviovellinen väliseinä. Tänne on asennettu kulmasarja, joka tehtiin tilauksesta, jotta jokainen senttimetri tilaa käytettäisiin järkevästi.

Julkisivuihin valittiin rauhallinen harmaan sävy. Mutta backsplash-laattoihin valittiin kaunis mintun sävy, josta tuli tilan pääväriaksentti. Entisen kulkuväylän tilalla on nyt jääkaappi.

Tämä huone annettiin makuuhuoneen käyttöön. Seinät päällystettiin vihreällä tapetilla, ja aksenttiseinälle lisättiin kukkakoriste. Tähän seinään päätettiin asentaa paneelit. Tänne sijoitettiin myös vaaleanpunaisella verhoilulla varustettu sänky. Ikkunan vieressä on lipasto ja suuri peili.

Koska omistaja työskentelee usein kotoa käsin, hän tarvitsi täysimittaisen toimiston, joka täyttää kaikki hänen tarpeensa. Tämä huone jaettiin kahteen toiminnalliseen vyöhykkeeseen: ensimmäinen sijaitsee sisäänkäynnin luona – tämä on virkistysalue; ja toinen on lähempänä ikkunaa – tämä on jo työalue. Vyöhykejaon korostaminen seinien värillä kuului myös heidän suunnitelmiinsa: virkistysalue maalattiin vihreäksi, mutta työalue valkoiseksi.

Kylpyhuonetta ja wc:tä ei yhdistetty, koska se on käytännössä hankalaa. Saneerauksen tuloksena käytävän alue on nyt yhdistetty kylpyhuoneeseen. Tämän päätöksen ansiosta tänne voitiin asentaa pesukone. Viimeistelystä puheen ollen, seiniin valittiin valkoiset suorakaiteen muotoiset laatat ja vaaleanpunainen kosteudenkestävä maali.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant