Pariskunta muuttaa vuoden 1912 vesitornin upeimmaksi omakotitaloksi, jota voit kuvitella.

Ensisilmäyksellä se on tavallinen vesitorni, mutta kun katsot tarkemmin, edessäsi on todellinen unelmatalo! 🗼➡️🏠Mieheni ja minä muutimme vanhan vesitornin luksusasunnoksi! 🤩👏Kukaan ei uskonut meihin ennen kuin kerroimme lopputuloksesta! 😮🤌Kuvat ennen-jälkeen – katso artikkeli! 👇

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, vesitornien muuttuminen taloiksi, ravintoloiksi, hotelleiksi ja jopa laboratorioiksi ei ole lainkaan harvinainen ilmiö. Varsinkin se on yleistä ja yleistä Ruotsissa, jossa ihmisten mielikuvitus ja luova mieli eivät tunnusta rajoja.

Aivan ainutlaatuinen talo, josta aiomme puhua, on tehty vuonna 1912 rakennetusta vesitornista. Ihmiset käyttivät sitä 1980-luvulta lähtien asuinpaikkana, josta avautui upea näköala ja upeita näkymiä. Jos kiinnostaa, se on 28 metriä korkea ja sijaitsee neljännessä kerroksessa.

Rakennuksessa on myös tilava puutarha, jossa asukkaat voivat kasvattaa hedelmiä ja vihanneksia. On upea kokemus nauttia auringonnousuista ja -laskuista täältä käsin. Vaaleat kylmät värit hallitsevat yleistä sisustusta. Seinillä olevat mustavalkoiset maalaukset tekevät tunnelmasta vieläkin erikoisemman.

Sen pinta-ala on 49 neliömetriä. Olohuoneesta siirrytään sujuvasti keittiöön, jossa on ruokapöytä ikkunoiden edessä, jotka päästävät lisää valoa huoneeseen. Kynttilät ja muut ainutlaatuiset sisustuselementit antavat asunnolle vielä lisää charmia.

Vaaleat neutraalit värit valittiin makuuhuoneeseen, jossa on suuri sänky ja myös mustavalkoinen maalaus. Täällä voi nähdä kukkamaljakoita ja yövaloja. Myös kylpyhuone ansaitsee erityishuomion.

Haluaisitko sinä asua täällä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant