“Hänen tyttärensä myös? Ei voi olla totta!” Uusimmat uutiset Bruce Willisin perijätär Tallulahista räjäyttivät verkon käsiin

Nyt on aika rukoilla myös Willisin tyttären puolesta! 😢🙏Mikä köyhä perhe! 😩 Fanien sydämet särkyivät tuhansiksi palasiksi Tallulahin uutisen jälkeen! 💔😞Mitä tytölle tapahtui ja miksi kaikki ovat niin huolissaan? 🤔🧐 Saat kaiken selville – katso artikkeli! 👇

Kun koko maailma rukoilee legendaarisen toimintaelokuvatähden puolesta, pelkäämme sanoa, että on aika rukoilla myös hänen tyttärensä puolesta. Muistutuksena mainittakoon, että Willisillä on diagnosoitu afasia. Sairaus etenee aktiivisesti ja on jo vaatinut veronsa tunnetulta elokuvalegendalta.

Hänen tilansa ei jättänyt hänelle muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa tihutyöuransa. Bruce on jopa lakannut tunnistamasta useimpia sukulaisiaan ja ystäviään, ja hänen uskotaan olevan enää vähän aikaa jäljellä. Perhe ympäröi häntä aina rakkaudella, lämmöllä ja kiintymyksellä jakamalla usein uutisia ja eksklusiivisia kuvia.

Heidän tyttärensä terveydentila on kuitenkin korostunut ja aiheuttanut huolta perheenjäsenten keskuudessa. Heidän huomionsa on nyt keskittynyt hänen mielenterveyden tilaansa. Kokonaisuus D. Moore paljasti, että hänen tyttärensä alkoi kärsiä anoreksiasta kolme kuukautta isänsä hengenvaarallisen diagnoosin jälkeen.

“Bruce näki hänen kuihtuvan, ja se vain pahensi hänen omia ongelmiaan. Hän järkyttyi nähdessään Tallulahin kärsimyksen”.

Tyttö on paljastanut, että hänellä diagnosoitiin rajatilapersoonallisuushäiriö. Fanit rukoilevat Tallulahin puolesta ja toivovat, että hänen kärsimyksensä loppuvat pian ja hän saa tukea ja ammattiapua.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant