“Äidin geenit tekivät tehtävänsä!” Kyra Sedgwickin ja hänen tyttärensä uskomaton yhdennäköisyys tekee otsikoita

Bacon ja Sedgwick näyttivät tyttärensä ja räjäyttivät verkon! 🧐😮 Sosie on kasvanut aikuiseksi ja hänestä on tullut äitinsä miniversio! 😍🤭 Kukaan ei usko silmiään, kun näkee heidän yhteiset perhekuvansa, jotka löytyvät tästä artikkelista! 👇

On sanomattakin selvää, että julkkisten lasten elämä ja ulkonäkö eivät koskaan lakkaa olemasta julkisen huomion keskipisteenä ja välttämästä verkon käyttäjien uteliaisuutta, varsinkin jos kyse on heidän silmiinpistävästä yhdennäköisyydestään vanhempiensa kanssa tai sitten sen puuttumisesta.

Tässä on Sosie, elokuvatähtien K. Sedgwickin ja K. Baconin tytär. Kyran äskettäinen postaus, jossa he onnittelivat perijättären syntymäpäivää, teki heidän yhdennäköisyytensä entistä näkyvämmäksi. Ulkoisen yhdennäköisyyden lisäksi Sosie tavoittelee vanhempiensa tavoin näyttelijänuraa.

Mielenkiintoista kyllä, se oli Sosien oma valinta. Lisäksi hänen vanhempansa ovat aina ottaneet neutraalin kannan.

“Jos minun täytyy herätä johonkin työhön, sen on todennäköisesti oltava tämä”.

Hänen vanhempiensa tuki ja omistautuminen ovat olleet oppaana hänen matkallaan itsensä löytämiseen. Voidaan sanoa, että hän ei ole vain vanhempiensa kopio, vaan myös mielenkiintoinen persoonallisuus, jolla on valoisa tulevaisuus edessä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant