“Kuka sanoi, että tatuoinnit EIVÄT ole mummoille?” Eräs iäkäs nainen näytti tatuointinsa ja ryntäsi internetiin

Mummo rikkoo stereotypioita ja näyttää vahvasti tatuoidun vartalonsa! 😮🤭 Hän heräsi kuuluisuuteen paljastettuaan epätyypillisen ulkonäkönsä! 🤩56-vuotias nainen osoittaa, että tatuoinnit “eivät kysy” ikää eikä aio lopettaa! 😉 Katso hänen kokovartalokuvansa tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän mielenkiintoinen juttu kertoo Kerstin Tristanista, joka on jo isoäiti. Hänellä on suuri määrä seuraajia ja hän on nauttinut suosiota ja tunnettuutta vuodesta 2016 lähtien, jolloin hän paljasti ensimmäisen kerran epätyypillisen ulkonäkönsä.

Aiemmin hän vastusti vahvasti tatuointeja, mutta jokin muuttui vuonna 2015, kun Kerstin halusi jotain uutta ja lähti rohkeasti vartalonmuokkausmatkalle. Hän peitti suurimman osan kehostaan tatuoinneilla ja rikkoi kaikki stereotypiat ja normit.

Hän kuvasi kukkia, leopardikuvioita sekä muita yksityiskohtaisia muotokuvia. Jokaisella niistä on oma erityinen merkityksensä, ja ne merkitsevät Kerstinille paljon. Hän on myös näyttänyt ennen-jälkeen-kuviaan ja inspiroi nyt muita tavoittelemaan unelmiaan ja pelkäämään mitään.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant