“Jos on tahto, on myös tie!” Tämän kurjan keittiön uskomaton muodonmuutos pintaan verkostossa

Otin riskin ja muutin pienen surkean keittiöni! 💪😮Ei kukaan uskonut, että pystyisin tekemään sen, mutta näytin lopputuloksen ja kaikkien leuka loksahti! 🧐🤯 Näet keittiöni upean muodonmuutoksen tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän tarina kertoo pienestä kurjasta keittiöstäni, jonka muutin tunnistamattomaksi ja joka ylitti kaikkien odotukset. Koska minulla ei ollut paljon rahaa ja mahdollisuuksia muuttaa kaikkea radikaalisti, huoneeseen tehtiin pieniä muutoksia, mutta se sai raikkaamman ilmeen.

Kuten näkyy, yläkaapit roikkuivat vinossa, mutta uudessa versiossa päätin luopua niistä. Pieni ongelma oli, että ylärivissä ei ollut tarpeeksi laattoja. Laatat olivat kuitenkin jääkaapin takana, eivätkä ne näkyneet.

Kärsivällinen isäni suostui mielettömään ideaani, jonka mukaan kaakelit olisi varovasti lyötävä pois jääkaapin takaa ja siirrettävä. Koputimme pois enemmän laattoja kuin oli tarpeen. Totta, yksi solmio vaurioitui minun virheestäni, kun liotin niitä vedessä poistaakseni nestemäisten naulojen jäänteet.

Muuten, me yksinkertaisesti tasoitimme seinät ensin tavallisella volmalla ja sitten viimeistelyvolmalla. Myöhemmin vain maalasin seinät valkoisiksi. Patterin maalasin KUDOn mustalla kiiltävällä spraymaalilla. Olen kokeillut monia eri merkkejä remonttiin.

Lopulta KUDOsta tuli ehdoton suosikkini. Mainittakoon, että juuri minä olen niin rauhallinen näissä pienissä asioissa. Epätasaiset seinät eivät häiritse minua lainkaan. Olen sitä mieltä, että tärkeintä on, että tässä talossa on sielu.

Me yksinkertaisesti tilasimme keittiösarjan paikalliselta huonekalutehtaalta.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant