“Clooney on onnekas saadessaan hänet!” Se, miltä Amal Clooney näyttää tosielämässä, ansaitsee erityishuomiota.

Nähtyään Amalin näissä kuvissa on selvää, miksi George Clooney valitsi hänet, eikä ketään muuta! 🫠😍 Tältä legendaarisen näyttelijän vaimo näyttää todellisuudessa! 🧐😮 Paparazzi bongasi hänet Malawissa ja ilahdutti faneja! 🎥📸Katso eksklusiiviset kuvat tästä artikkelista! 👇

Amal Clooneysta puhuttaessa on mainittava, että hän ei ole pelkästään julkkiksen vaimo. On tärkeää muistaa, että hän on huolehtiva äiti ja omistautunut perheenäiti sekä ihmisoikeusasianajaja.

Hän opiskeli perusteellisesti oikeustiedettä NYU:ssa ja Oxfordin yliopistossa. On käynyt varsin selväksi, että George Clooney on valinnut hänet paitsi upean ulkonäön myös älykkyyden ja anteliaisuuden perusteella. Hän ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta kutsua häntä ihanteelliseksi naiseksi.

Niille, jotka eivät tiedä, Clooney oli jo viisikymppinen, kun heidän tiensä kohtasivat ensimmäisen kerran (nainen oli silloin vielä kolmekymppinen). Paparazzit ovat viime aikoina ikuistaneet kaunottaren hyväntekeväisyysmatkalla Malawissa. Heidän säätiönsä tukee Malawin naisasianajajien yhdistystä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant