“Lukihäiriöstä ja lapsuuden traumoista!” Henry Winkler avautuu haastavasta lapsuudestaan ja epävarmuudestaan

Hänen vanhempansa kutsuivat häntä “tyhmäksi”, koska hän ei osannut lukea, mutta poika kasvoi ja hänestä tuli legenda! 😮😍Ne, jotka arvostelivat häntä, haluavat nyt sanansa takaisin! 👏😉Winkler jakaa rehellisiä ajatuksiaan diagnosoimattomasta lukihäiriöstään ja heikkoutensa kääntämisestä vahvuudekseen! 🧐🤗 Lisää – katso artikkeli! 👇

H. Winklerin henkilökohtaista elämää ja tietä menestykseen ovat leimanneet kamppailut, haasteet ja rankat jaksot. Kaikki alkoi siitä, kun pieni lapsi kohtasi kovaa kritiikkiä sekä luokkatovereidensa että vanhempiensa taholta. Häntä kutsuttiin jopa “kaatopaikaksi” ja “laiskaksi”.

Poika kuitenkin jatkoi unelmiensa tavoittelua ja teki kovasti töitä saavuttaakseen saavutuksia ja korkeuksia. Hän sai jopa maisterintutkinnon Yalen yliopistosta. Winklerillä diagnosoitiin lukihäiriö, mikä johti joihinkin rangaistuksiin ja rajoituksiin hänen osallistumisessaan eri aktiviteetteihin.

Hän kuitenkin aloitti näyttelijänuransa. Se oli hänelle tietysti vaikeaa, mutta hän tiesi kutsumuksensa ja oli innokas jatkamaan eteenpäin, tapahtui mitä tahansa. Winkler käänsi diagnoosinsa loistavaksi mahdollisuudeksi inspiroida muita. Hänellä oli jopa Hank-niminen hahmo, joka kohtasi samanlaisia haasteita.

Hänen uskomaton matkansa oli täynnä epävarmuuksia ja kamppailuja, jotka lopulta johtivat suuriin korkeuksiin ja uran saavutuksiin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant