“Älä anna Schwarzeneggerin nähdä tätä!” Näin useat leikkaukset ovat tehneet “Terminaattori”-tähden ex-vaimolle…

Schwarzenegger kauhistuisi nähdessään hänet tällaisena! 😱😬Maria Shriver ja “Terminaattori”-tähti jakoivat 2️⃣5️⃣ avioelämää, kunnes näyttelijä petti häntä heidän taloudenhoitajansa kanssa! 💔😩 Valmistaudu näkemään, miltä nainen näyttää lukemattomien leikkausten jälkeen tässä artikkelissa! 👇

Ihmiset eivät koskaan lakkaa puhumasta M. Shriverin ainutlaatuisesta kauneudesta ja maanpäällisestä armosta, jonka hän on perinyt esi-isiltään. Hänen herkät piirteensä ja karismansa varastivat aikoinaan jopa Terminator-tähden sydämen. Hän on syntynyt vuonna 1955 ja kuuluu Kennedyn perheeseen.

Hän suhtautui intohimoisesti journalismiin. Mitä tulee hänen suhteeseensa ikoniseen näyttelijään, se oli varsin kiehtova ja jätti paljon tilaa kysymyksille. Heidän romanssinsa kesti 9 vuotta, mutta heidän intohimonsa jatkoi elämäänsä paljon pidempään.

Pariskunta meni naimisiin jo vuonna 1986. Uskottomuus ja erimielisyydet tekivät lopun heidän suhteestaan ja he hakivat avioeroa. Jo ennen virallista eroa heidän kerrotaan asuneen erillään ja nähneen toisiaan vain erityistilaisuuksissa.

Vuosia on kulunut ja Maria ei näytä läheskään samalta. Se ei ole lainkaan yllättävää, sillä lukemattomat leikkaukset eivät yksinkertaisesti voineet jäädä huomaamatta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant