Mies muutti ränsistyneen julkisen vessan ja käänsi kaikkien päät lopputuloksella

Mieheni oli kyllästynyt vanhaan surkeaan vessaan ja muutti sen tunnistamattomaksi! 🚽😬 Kukaan ei uskonut hänen pystyvän siihen, mutta hän näytti lopputuloksen ja jätti ihmiset sanattomiksi! 🤩👏 Katso upea muodonmuutos tästä artikkelista! 👇

On tärkeää, että ihmisillä on kodeissaan ja dachoissaan kaikki viestintä- ja käyttölaitteet, kuten juokseva vesi, kaasu ja sähkö. Tämän päivän artikkeli kertoo perheestä, joka osti pienen datsan, jossa oli pieni puutarha, kesäkeittiö sekä kauhea vessa, joka teki siitä jopa pelottavan sisälle menemisen.

Aviomies kyllästyi siihen ja päätti muuttaa sen tunnistamattomaksi. Vaikka se oli taas ulkona, sen ulkonäkö teki alueesta viihtyisämmän.

Vessan pohja rakennettiin laudoista ja harkoista, jotka he sitten maalasivat. Katto on tehty pellistä, joka myös maalattiin myöhemmin. Ovi on tehty vanerista, ja puolisot kiinnittivät siihen vanhan ovenkahvan. Myös kaappi löytyi kotoa.

Nyt pariskunta lepää siellä useammin ja pitää sitä täydellisenä paikkana perheen lomille ja erityistilaisuuksiin. He eivät enää häpeä aiempaa surkean näköistä vessaansa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant