“On aika lopettaa minien käyttäminen!” Hawn ja Russell jäävät kiinni vapaa-ajan kävelyllään Los Angelesissa

Fanit sulkivat silmänsä hämmennyksestä, kun Hawn ilmestyi shortseissa ja avonaisessa t-paidassa! 🤮😳Katso artikkeli ja yritä olla pettymättä! 👇

On kulunut suunnilleen 40 vuotta siitä, kun G. Hawn ja K. Russell ovat olleet erottamattomat pariskuntana. Pitkään jatkuneesta romanssista ja vuosikymmeniä kestäneestä rinnakkaiselosta huolimatta pariskunta ei kiirehdi solmimaan avioliittoa. Tästä huolimatta he ovat aina kuuluneet alan kestävimpiin pariskuntiin.

Vasta kahden avioliiton jälkeen Goldie tapasi Kurtin ja löysi näin elämänsä suurimman rakkauden. He toimivat malliesimerkkinä harmonisesta pariskunnasta, joka nauttii suosiostaan miljoonien ihmisten keskuudessa. Viime aikoina kuvajournalistit nappasivat “oikean” hetken ja kuvasivat puolisot yhdessä.

He olivat leppoisasti kävelyllä Los Angelesin kaduilla. Tämä johti ristiriitaisiin reaktioihin verkon käyttäjien keskuudessa. Jotkut ihailivat vilpittömästi heidän erityistä sideään, kun taas toiset eivät löytäneet sanoja ilmaistakseen pettymyksensä Hawnin ikääntyneen vartalon suhteen.

Nähtyään roikkuvan ihon, suonikohjut, selluliitin ja pyöristyneet polvet he kiirehtivät yksimielisesti väittämään, että oli korkea aika lopettaa shortsien käyttö ja hyväksyä luonnollinen vanheneminen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant