“Hottiksesta kotiäidiksi!” Näin masennus on tehnyt 1990-luvun toivotulle näyttelijätär Bridget Fondalle

Miehet kutsuivat häntä 1990-luvun kuumimmaksi näyttelijättäreksi. 🤤 Mutta katso häntä nyt ja mieti kahdesti! 🧐 Kuvajournalistit kuvasivat tähteä ensimmäistä kertaa 1️⃣2️⃣ vuosiin ja osoittivat, että hänen kauneutensa on kadonnut jäljettömiin! 👇

B. Fondan harvinainen esiintyminen ensimmäistä kertaa yli 10 vuoteen on herättänyt kiistelyä fanien keskuudessa. Yksi 1990-luvun ikonisimmista ja halutuimmista elokuvatähdistä, joka valloitti miljoonien sydämet, näyttää nykyään täysin tunnistamattomalta.

Valitettavasti vuodet ovat vaatineet peruuttamattomasti veronsa kaunottarelta ja hän esiintyi huomattavasti muuttuneena. Hänen viehätyksensä näyttää kadonneen jäljettömiin. Hänen pulleampi vartalonsa, harmaantuneet hiusjuuret ja hoitamaton ilme jättävät paljon toivomisen varaa.

Fanit tuskin löysivät sanoja ilmaistakseen pettymyksensä. Entistä kaunotarta oli vaikea tunnistaa, kun otetaan huomioon, että hän on esiintynyt täysin erilaisena ihmisenä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant