“Hän söi eikä jättänyt murusia!” Deva Cassel tähditti sensuellia kuvausta Riossa ja nostatti lämpötilaa Instagramissa

Deva pikkuruisissa bikineissä on näky, jota naimisissa olevat miehet eivät saa nähdä! 👙❤️‍🔥She toi asiat aivan uudelle tasolle intiimillä kuvauksellaan rannalla! 🏝️📷 Äidin geenit tekivät varmasti tehtävänsä! 🤩Katso lisää tästä artikkelista! 👇

Tuskin löytyy ketään, joka ei tuntisi Devaa, M. Belluccin ja V. Casselin perijättäriä. Hän on jo saavuttanut suuria korkeuksia ja uskomatonta menestystä mallin suuressa maailmassa ja hänellä on korvaamaton paikkansa viihdeteollisuudessa.

Deva muistuttaa uskomattoman paljon ikonista äitiään, jonka ihanat geenit tekivät varmasti tehtävänsä. Jotkut ovat jopa sitä mieltä, että hän voi ylittää legendaarisen näyttelijättären kauneudessa, ja tämä voi olla jotenkin totta.

Viime aikoina hän on ilahduttanut seuraajiaan intiimeillä tilannekuvilla rannalta. Mustavalkoiset kuvat kuvasivat enkelikaunotarta rannan hiekalla ja merivedessä. Hän näytti kaikkialla upealta ja esitteli upeaa vartaloaan.

Devan tiedetään lähteneen lomalle yhdessä poikaystävänsä Saul Nannyn kanssa, joka esiintyy usein hänen kanssaan sosiaalisessa mediassa. Heidän romanttisesta suhteestaan tiedetään vain vähän.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant