“Hänen pituutensa on 109 cm, mutta hän on äiti!” Tältä näyttää maailman pienimmän äidin vauva!

“26-vuotiaana hänen pituutensa on vain 109 cm! “😮Mikäli ihmiset ovat yllättyneitä tästä tosiasiasta, tämä tyttö perusti perheen, eikä siinä kaikki: Hänellä on baby🧑🏻‍❤️‍💋‍👩🏼🤰🏻Everyone kuvitteli lapsen ulkonäön, mutta syntymän jälkeen he jäivät speechless👶🏻🩷Vauvan kuvat näet here⬇️

Valeria, 26-vuotias nuori nainen, joka on tullut tunnetuksi ainutlaatuisesta ulkonäöstään, antaa itselleen humoristisesti “maamerkin” statuksen. Mielenkiintoista on, että hänen pituutensa on vain 109 senttiä.

Ominaisuuksistaan huolimatta Valeria onnistui paitsi tulemaan kuuluisaksi myös löytämään naisellisen onnensa ja tulemaan äidiksi. Vuonna 2017 hän synnytti kauniin tyttären. Hän ei kuunnellut lääkäreitä, jotka halusivat estää häntä tästä askeleesta ja ilmaisivat huolensa äitinsä terveydestä peläten negatiivisia seurauksia.

Ainutlaatuisuutensa ansiosta Valeria pääsi kaksi vuotta sitten ennätysten kirjaan ja on nyt maansa pienin äiti. Lapsuudessa kävi ilmi, että tytöllä oli harvinainen geneettinen ominaisuus, josta tuli hänen fyysisen tilansa syy.

Kieltäytyen leikkauksesta, joka olisi tuonut hänelle haittaa kainalosauvojen käytön muodossa, Valeria päätti säilyttää itsenäisyytensä. Tätä päätöstä hän ei kadu. Ulkonäöstään huolimatta hän pystyi synnyttämään tyttärensä, mikä oli hänelle suuri saavutus.

Fyysisestä kunnostaan huolimatta äitini myöntää, että vanhetessaan hänen jalkansa alkoivat sattua. Hänen on myös vaikea kantaa tytärtään, joka on jo neljä vuotta äitiään pidempi. Valeria elää edelleen täyttä elämää. Hän on manikyristi ja on löytänyt onnen jopa avioliitosta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant