“Mädät hampaat ja 290 kiloa painava!” Miltä Spearsin ex-mies näytti ennen naimisiinmenoa tähden kanssa herätti reaktioita

Hän nousi tuhkasta Spearsin ansiosta ja jätti sitten tämän sydän murtuneena! 💔😰Tältä Sam Asghari näytti ennen poptähteä! 😬😱Varaudu kauhistumaan, kun näet hänen arkistokuvansa tässä artikkelissa! 👇

Yhden 2000-luvun suosituimman ja menestyneimmän poptähden ja Sam Asgharin rakkaustarina ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Tiedetään, että Sam syntyi Iranissa ja muutti isänsä kanssa Yhdysvaltoihin jättäen äitinsä ja siskonsa taakseen. Hän tuli tunnetuksi kuntosaliharjoittelusta, mallintamisesta ja näyttelemisestä.

Aluksi hän oli innostunut jalkapallosta, mutta alkoi sitten kiinnostua rikosoikeudellisesta epäoikeudenmukaisuudesta ja joutui tasapainoilemaan kolmen työpaikan välillä jatkaakseen opintojaan. Tämä johti ahmimiseen ja masennukseen, mikä sai hänet lihomaan hyvin nopeasti. Samin uskotaan painaneen jopa 290 kiloa.

Pian hän ryhdistäytyi ja laihtui noin 100 kiloa. Hän kokeili kätensä mallin töihin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant