“Häntä piti syöttää 10 minuutin välein!” Tutustutaanpa tarkemmin maailman rumimman naisen varhaiselämän kamppailuihin…

Kukaan ei tullut hänen syntymäpäiväjuhliinsa, eikä hänellä ollut ystäviä koulussa! 💔😰 Ihmiset kutsuivat häntä “maailman rumimmaksi tytöksi”! 😥Millaista Lizzien elämä on nyt ja miten hänen ulkonäkönsä on muuttunut ajan myötä? 🤔🧐 Lisätietoja ja eksklusiivisia kuvia – katso artikkeli! 👇

Tämän päivän mielenkiintoinen artikkeli kertoo Lizziestä, ennenaikaisesta tytöstä, jolla diagnosoitiin Wiedemann-Rautenstrauchin oireyhtymä pian kauan odotetun syntymänsä jälkeen. Hän erosi selvästi muista vastasyntyneistä epätyypillisellä ulkonäöllään.

Painonsa ja heikkoutensa vuoksi häntä oli syötettävä 10 minuutin välein. Hänen tilansa jätti paljon toivomisen varaa, hyviä uutisia ei ollut, eivätkä lääkärit odottaneet hänen selviävän pidempään. Vaikeudet alkoivat, kun hän meni kouluun ja kaikki siellä pilkkasivat häntä.

Tajuamatta edes hänen tilaansa luokkatoverit arvostelivat ja kiusasivat häntä erilaisuudesta. Noin 20 vuotta on kulunut, eikä Lizzien elämä ole enää entisensä. Hän on suuri vaikuttaja ja hänellä on 100 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa.

Hän inspiroi miljoonia ihmisiä rohkaisemalla heitä hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat eivätkä levittämään vihaa.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant