“Keppi kädessä ja kyynelsilmin!” Tapa, jolla Christina Applegate kunnioitti Emmy 2024 -gaalaa, suretti kaikkia

Fanien sydämet särkyivät palasiksi sillä hetkellä, kun hän ilmestyi palkintogaalaan! 💔😢Tämän teki näyttelijälle multippeliskleroosi! 😭😱 Tapa, jolla hän asteli lavalle, jätti kaikki sanattomiksi! 🤐 Lisää – katso artikkeli! 👇

Legendaarisen ja maailmankuulun näyttelijättären esiintyminen Emmy Awards 2024 -gaalassa ei jättänyt ketään kylmäksi. Hänen kauan odotettu paluunsa parrasvaloihin jätti syvän vaikutuksen kaikkiin. Kuten tiedetään, ikonisella filmitähdellä on diagnosoitu multippeliskleroosi.

Hän saapui paikalle avustajan ja kävelykepin avulla. Terveysongelmistaan huolimatta hän päätti ylpeänä nousta seisomaan ja pitää puheen. Hän suhtautui tilanteeseen terveen huumorin keinoin, mikä sai paljon kiitosta. Applegate myönsi surullisena, että MS-tauti on jo vaatinut häneltä veronsa.

Hänen immuunijärjestelmänsä tila jättää paljon toivomisen varaa, ja hän vaikuttaa paljon heikommalta. Fanit alkoivat rukoilla ja toivoa hänen pikaista paranemistaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant