“Kuten äiti, niin tytär!” Tältä näyttää epätavallisen mallin Sophie Hadjipantelin äiti

Malli, jolla on kuuluisa monobrow, näytti äidilleen ja ryntäsi verkkoon! 🧐😍 Sophie Hadjipanteli jakoi eksklusiivisia kuvia äitinsä kanssa, jonka geenit tekivät tehtävänsä! 🫠🤩 Katso, miltä nainen näyttää tästä artikkelista! 👇

Tuskin on ketään, joka ei olisi ainakaan kuullut tästä kreikkalaisesta mallista, Sophie Hadjipantelista. Hän on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota ja tunnustusta epätyypillisen ulkonäkönsä ansiosta. Kukaan ei voi jäädä välinpitämättömäksi hänen ehdottoman ainutlaatuisesta ulkonäöstään.

Sophie on hiljattain julkaissut verkossa eksklusiivisia tilannekuvia äitinsä kanssa, joka ei näyttänyt yhtä ainutlaatuiselta kuin erinomainen malli. Naisella oli myös paksut kulmakarvat, ja on käynyt selväksi, että hänen geeninsä ovat ilmeisesti tehneet tehtävänsä.

“En näe mitään eroa! Kaksi täysin identtistä ihmistä”, “Nyt on selvää, kenen geenit toimivat paremmin”, “Älä koskaan anna kenenkään kyseenalaistaa kauneuttasi!”. Olette molemmat uskomattomia”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant