“Tervehtikää hänen uutta rakastajaansa!” Tässä on, kuka varasti Taylor Swiftin sydämen erottuaan Joe Alwynista

❤️🔒”Hänen sydämensä ei ole taas vapaa!” Swift jätti Alwynin ja alkoi heti seurustella uuden man🧑🏻‍❤️‍💋‍👩🏼Unexpected kanssa, mutta Taylor haluaa jo nyt esitellä miehen perheelleen, mikä tekee selväksi, että suhde on vakava😮Kuka on laulajan valittu, katso here👇🏻

Tiedetään, että kuuluisa laulaja Taylor Swift on lopettanut suhteensa Joe Alwynin kanssa. Heidän eronsa jälkeen hän alkoi seurustella The 1975 -yhtyeen laulaja Matty Healyn kanssa.

He ovat jo vakavassa suhteessa keskenään ja suunnittelevat jopa parisuhteensa jakamista. Hän myös osoitti rakkauttaan ja hellyyttään Taylorin esiintyessä Tennesseessä.

Lähes 10 vuotta sitten heillä oli suhde, joka päättyi vaikeuksien vuoksi. He pitivät kuitenkin aina yhteyttä eri kiertueidensa aikana ja lähes koko päivän he viestittelivät yhdessä videopuheluiden ja viestien välityksellä.
Aiemmista suhteista poiketen Taylor haluaa Mattyn osaksi perhettään ja tällä hän haluaa osoittaa, että heidän suhteensa on vakava.

Myös Matty vaikuttaa onnelliselta suhteestaan ja molemmat kumppanit osoittavat keskinäistä rakkautta ja kunnioitusta toisiaan kohtaan. Hän aikoo jopa lentää Nashvilleen tukemaan Tayloria hänen esiintymisissään. Mitä pidät tästä tähtien välisestä suhteesta?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant