“Näin Ruotsissa eletään!” Omistaja toivotti meidät tervetulleeksi taloonsa, ja nyt me kaikki haaveilemme asumisesta siellä.

Ruotsalainen nainen esitteli 19 neliömetrin asuntonsa ja hänestä tuli internet-tähti! 🏠😍Hän todisti, että pienessäkin asunnossa voi olla upeat elinolosuhteet! 🫠🤗 Katso kuvat sisältä tästä artikkelista! 👇👇👇

Tämän asunnon omistaja on näyttänyt mielenkiintoisen talonsa ja saanut suosiota verkossa. Hän kutsuu sitä ylpeänä “omaksi Pariisin nurkikseen” ja hänellä on sille selitys. Yllättävää kyllä, se ei vie enempää kuin 19 neliötä.

Rakennuksessa on kirkkaan keltaiset julkisivut ja se herättää kaikkien kiinnostuksen. Kompaktiudestaan huolimatta siinä on ihanat asumisolosuhteet ja aivan kaikki, mitä ihminen tarvitsee kunnon elämään.

Ilmapiiri on viihtyisä ja lämmin. Sen tyylikäs sisustus ja minimalistinen muotoilu miellyttävät silmää. Jokainen yksityiskohta on valittu ja luotu huolellisesti ja omistajan mieltymysten ja yksilöllisen tyylin mukaan.

Suuri Pariisia kuvaava maalaus lisää entisestään viehätystä ja elinvoimaa. Se tekee selväksi, että omistaja on rakastunut tähän kaupunkiin. Sieltä löytyy mukava parveke, josta on upea näköala. Täällä he voivat viettää laatuaikaa nauttimalla teetä tai kahvia lämpiminä iltoina.

Kylpyhuone on myös suunniteltu nykyaikaisella tavalla. Kaikki täällä näyttää täydelliseltä ja tekee siitä unelman asua täällä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant