Yksi 72-vuotias eläkeläinen rakentaa pienen talon, jossa on aurinkohuone ja puutarha, ja myrskyää verkossa

Gloria ei voi uskoa, että hän teki tämän pienen talon itse! 😮🤐Hän jakaa muodonmuutoksen lopputuloksen ja hänestä tulee nettitähti!🤩 Lisää – katso artikkeli! 😍👏

Tämän päivän mielenkiintoinen artikkeli kertoo Gloriasta, joka onnistui rakentamaan itselleen erikoisen ja viihtyisän pikkutalon. Kaikki alkoi siitä, kun hän törmäsi motivaatiovideoihin ja innostui suuresti.

Hänen alkuperäinen talonsa, jossa hän asui, oli noin 1800 neliöjalkaa, mikä oli liikaa hänelle ja hänen kahdelle lemmikilleen. Ja hän päätti tehdä itselleen pienen mukavan talon.

Pikkuruisuudestaan huolimatta siinä on kaikki, mitä Gloria tarvitsee, ja se vastaa täydellisesti hänen tarpeitaan. Hän voi myös ylpeillä sillä, että hänellä on söpö puutarha, jossa hän kasvattaa vihanneksia ja hedelmiä. Sivussa on myös terassi grillaamista varten.

Hän järjesti kaiken kunnolla niin, että pikkuruinen talo näytti viihtyisältä. Siinä on myös queen-size-vuode sekä suuri takka, joka on tärkein lämmitys. Talossa on myös upeat näkymät ja se on vain unelma matkailijoille ja eläkeläisille.

Keittiössä on ripustimet, jotka auttavat häntä säilyttämään kaikki kattilat, kynät ja muut tavarat. Tämä auttaa häntä järjestämään kaiken ja käyttämään tilaa järkevästi. Keittiössä on myös kahvibaari, iso synti, kaasuliedet ja astianpesukone.

Sieltä löytyy tikkaat, jotka johtavat säilytysparvelle, jossa hän voi säilyttää tavaroita, joita ei tarvita joka päivä.

Hänen pikkutalonsa ainutlaatuisin ja erikoisin osa on hänen aurinkohuoneensa, jossa hän hengailee ystäviensä kanssa, viettää laatuaikaa ja nauttii aamukahvia. Hän selittää, että pienessä talossa asuminen ei tarkoita huonoa elämää.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant