“Elämä alkaa vasta 70-vuotiaana!” Malli ja näyttelijä Christie Brinkley rikkoo ikääntymisstereotypioita.

Hän osoittaa, että nainen voi varastaa sydämet vielä 70-vuotiaana! 💘🫠 Kukaan ei voi irrottaa silmiään Christie Brinkleyn bikinivartalosta! 🫣🔥 Katso mallin tuoreet kuvat lomalta tästä artikkelista! 👇

On vaikea uskoa, että tämä maailmankuulu ja menestynyt malli juhlii syntymäpäiviään helmikuussa. Ikoninen blondi näyttää liian upealta ikäisekseen rikkoen kaikki ikääntymisstereotypiat. Jopa jotkut 30-vuotiaat unelmoisivat tällaisesta vartalosta.

Ihmiset joutuvat tarkistamaan hänen ikänsä joka kerta, kun he kuulevat, että hän on syntynyt vuonna 1954. Hän ilahduttaa seuraajiaan uusilla tilannekuvilla lomilta ja näyttää koko maailmalle, että elämä 60:n jälkeen vasta alkaa.

“Miten se on edes mahdollista?”, “Jos ikääntyminen, niin vain tällä tavalla!”, “En voi irrottaa silmiäni tästä upean näköisestä mummosta”, “Ei ihme, että miehet ovat hulluna häneen!”, “Oletko sinkku?”, “Kukaan ei antaisi hänelle yli 40!”.

“Noidat eivät vanhene!”, “Näin upea vartalo on kaikkien tyttöjen ja naisten unelma!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant