“Olkea hiusten sijaan!” Kampaajia pelännyt teini saa ensimmäisen hiustenleikkuunsa 10 vuoteen!

Kaveri pelkäsi kampaajia eikä kampannut eikä leikannut hiuksiaan 10 vuoteen! 👇👇👇

Lapsi, joka haaveili hiusten kasvattamisesta ja surffaajien näköisestä, ei ollut leikannut hiuksiaan vuosikymmeneen. Tätä on vaikea uskoa, sillä hiusten sijasta hänen päässään oli valtava ja likainen möhkäle.

Kaikki eivät kuitenkaan läheskään kaikki tiedä todellista syytä siihen, miksi hän pelkäsi hiusten leikkaamista koko tämän ajan. Koko juttu on, että hänellä on harvinainen mielenterveyshäiriö ja hän pelkää saksia. Hän ei antanut edes vanhempiensa leikata hiuksiaan.

Eräänä päivänä hän löysi tarpeeksi rohkeutta ja meni parturi-kampaamoon isänsä Antoniuksen kanssa. Kampaaja oli James Williams, joka pelkäsi kauhuissaan hänen hiuksiaan. Se oli varmasti yksi vaikeimmista töistä, mutta hän onnistui saamaan sen valmiiksi.

Nyt mies voi ylpeillä erittäin tyylikkäällä kampauksella ja näyttää paljon komeammalta ja mukavammalta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant