Eräs 18-vuotias poika osti vanhan proomun ja muutti sen omin käsin viihtyisäksi asuntoveneeksi.

Kaikki nauroivat hänelle, mutta sitten he näkivät tuloksen ja jäivät sanattomiksi! 😮🤐Vain omin käsin nuori poika muutti proomun asuntoveneeksi! 😍👏

Taloveneiden omistamisesta on tullut nopeasti suosittua Isossa Brianissa. Vapaa-ajallaan ihmiset eivät mieluiten lähde matkoille, vaan jokiristeilyille, jotka voivat kestää myös useita viikkoja.

Tämän päivän mies oli jo pitkään haaveillut sellaisen hankkimisesta, mutta hänellä ei ollut rahaa siihen. Niinpä hän päätti tehdä sen kokonaan itse. Aluksi läheskään kaikki eivät uskoneet häneen ja jopa nauroivat, kun tiesivät hänen epärealistisen näköisistä suunnitelmistaan.

Hän sai ostettua pennosilla vanhan proomun, josta tuli tuleva asuntovene. Hän alkoi suunnitella, miten tehdä kaikki elämässä tarvittavat huoneet ja tilat. Ja lopulta hän alkoi tehdä töitä!

Nyt oli kaksi pientä huonetta hänen äidilleen ja siskolleen. Hän teki tilaa jopa keittiölle ja kylpyhuoneelle. Huonekalut hän teki kokonaan itse, mikä on kiitettävää ja ansaitsee erityistä huomiota.

Toisessa “kerroksessa” oli pieni, mutta mukava olohuone .Kotivene näytti täysin uudelta ja siitä tuli vain unelma kaikille, jotka sen näkivät.

Monet ehdottavat, että poika myisi sen ja ansaitsisi suuren summan rahaa. Hän kuitenkin kieltäytyi jyrkästi ja viettää nyt aikaansa siellä perheensä kanssa.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant