Hän varasti Peaky Blindersin Tommyn sydämen! Tästä tuli Murphyn suurin rakkaus!

Miljoonat keskustelevat Peaky Blindersin Tommyn vaimosta!😬 Fanit kauhistuivat nähdessään naisen, johon Cillian Murphy rakastui! 😱🫣

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi tätä lahjakasta, karismaattista ja kysyttyä näyttelijää, jonka suurta panosta Hollywoodin elokuva-alalle ei voi yliarvioida. Hänen yksityiselämästään tiedetään vain vähän.

Se, mitä varmasti tiedetään, on se, että hän on ollut onnellisesti naimisissa taiteilija Yvonne McGuinnessin kanssa lähes 20 vuotta. Tuleva pariskunta tapasi ensimmäisen kerran Disco Pigs -näytelmän aikana, joka koitui legendaariselle elokuvatähdelle kohtalokkaaksi.

Kuuluisa pariskunta esiintyy harvoin julkisuudessa eikä jaa mitään yksityiskohtia elämästään. He eivät ole aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Perhe nauttii ajastaan Irlannissa ja pyrkii pitämään itsensä poissa julkisuudesta.

Yvonnen vankkumatonta tukea ja omistautumista merkittävälle näyttelijälle voi tuskin yliarvioida. Cillian itse ei pidä showbisneksestä ja viettää suurimman osan ajastaan arvokkaan perheensä kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant