“Hän on vanhentunut kuin hieno viini!”: Kameran linssit vangitsivat 60-vuotiaan Fosterin ilman meikkiä ja suodattimia

Fanit eivät olleet valmiita näkemään 60-vuotiasta Fosteria ilman meikkiä! 😦😯 Jodie Fosterin uudet kuvat ilman filttereitä saivat aikaan ristiriitaisia reaktioita! 😮🙄

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, Jodie Foster on jo täyttänyt 60 vuotta. Eipä ole kertaakaan erinomainen näyttelijätär myöntänyt, että hän hyväksyy ikänsä täysin eikä edes yritä tehdä mitään ikääntymistä vastaan. Hän väittää sen tuovan hänelle vapautta.

Toisin kuin monet hänen työtoverinsa, hän ei edes yritä näyttää nuoremmalta ja piilottaa harmaantuneita hiuksiaan, ikään liittyviä muutoksia ja epätäydellisyyksiä. Hän on yksinkertaisesti ylpeä iästään.

Erinomaisen näyttelijättären uudet kuvat ilman suodattimia ja retusointia nousivat nopeasti keskustelujen aiheeksi.

“Kukaan ei nuorene! Antakaa naisen elää elämäänsä!”, “Kuten meillä tavallisilla ihmisillä, hänellä on ehdoton oikeus vanheta ja muuttua!”.

“Hän tulee aina olemaan ainoa näyttelijä, jota ihailen!”, “En koskaan lakkaa ihailemasta häntä!”, “Hänen ei ole pakko täyttää kaikkia standardejanne!”.

“Ei ole mitään muuta kuin puhdas ilo katsoa häntä!”, “Ei ihme, että hän varasti monet sydämet silloin!”, “Iästä riippumatta naisen pitäisi pitää huolta itsestään!”.

Älä unohda jakaa mielipiteitäsi!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant