“Mitä tämä sydäntensyöjä löysi hänestä?”: Tässä on nainen, josta tuli Cillian Murphyn suurin rakkaus

Vain harva on nähnyt naista, joka varasti Peaky Blinders -näyttelijän sydämen! 😮🤐 Fanit pettyivät näyttelijän valintaan! 😧💔

Luultavasti kaikki tuntevat tämän menestyneen ja lahjakkaan näyttelijän “Peaky Blindersistä”. Mitä tulee kuitenkin hänen yksityiselämäänsä, vain harva on nähnyt naisen, joka varasti Cillian Murphyn sydämen.

Yvonnen ja hänen rakkaustarinansa on kestänyt jo 19 vuotta. He tapasivat ensimmäisen kerran lomalla Intiassa ja tunsivat heti erityisen siteen toistensa välille. Tuolloin näyttelijä oli vasta 18-vuotias, kun taas hänen kumppaninsa oli 22-vuotias.

Kaukana kaikki eivät pitäneet kuuluisan näyttelijän valinnasta. He kiirehtivät ilmaisemaan pettymyksensä ja tyytymättömyytensä.

“Mitähän hän löysi hänestä, ihmettelen?”, “Miksi juuri hän? Hänellä olisi ollut mahdollisuus voittaa kenen tahansa naisen sydän!”, “Mikä tavallinen ja epämiellyttävä nainen!”.

“He eivät ole lainkaan sopiva pari!”, “En odottanut tätä!”, “Olenko ainoa, jonka mielestä nainen ei ansaitse olla hänen rinnallaan?”.

He vaikuttavat kuitenkin olevan onnellisesti naimisissa ja sopusoinnussa keskenään.

Mitä mieltä sinä olet?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant