“Kukaan ei odottanut tätä Selenalta!”: Gomez valitsi mausteisen kuvan ja poseerasi viettelevästi jahdilla

Suosikkimme Selena Gomez unohti, mitä vaatimattomuus on! 🤐😲 Laulaja esitteli reheviä muotojaan pikkuruisissa bikineissä ja villitsi kaikki! 🤭🫣

Selena Gomez ihastuttaa seuraajiaan usein uusilla kuvillaan ja videoillaan. Tällä kertaa hän jätti kaikki sanattomiksi provosoivilla otoksillaan. Hän esitteli upeaa vartaloaan pikkuruisissa bikineissä, jotka tuskin peittivät hänen “niitä” paikkojaan.

Näytti siltä, että kaikkien suosikki Selena unohti, mitä vaatimattomuus on, ja poseerasi viettelevästi jahdilla. Yksi asia, josta monet arvostelevat häntä, on se, että hän on lihonut paljon eikä näyttänyt enää samalta.

Monet uskoivat, että hänen bikininsä olivat liian pienet hänen reheville muodoilleen tuomiten hänen uimapukuvalintansa, pitäen hänen käytöstään sopimattomana ja väittäen, että heidän lapsuuden suosikkilaulajansa ja -näyttelijänsä ei valitettavasti ole enää samanlainen.

“Kateus hiljaa! Mikään ei pilaa hänen kauneuttaan ja söpöyttään!”, “Ilkeilyä, ei muuta!”, “Mitä tapahtui suosikkimme Selenalle?”, “Olenko ainoa, joka ei rakasta häntä/?”, “Hänen ruokahalua herättävät muotonsa tekevät minut hulluksi”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant